Tarieven

ADT Advocaten staat voor specialistische advocatuur op een kwalitatief hoog niveau tegen redelijke tarieven.

Wij weten als geen ander dat de kosten van juridisch advies in verhouding moeten staan tot het te behalen resultaat. Wij werken daarom met gangbare uurtarieven, afhankelijk van de aard en complexiteit van de kwestie. Liever geen verrassingen? Het maken van een fixed fee afspraak behoort ook tot de mogelijkheden. Voor particulieren bestaat tot slot de mogelijkheid een betalingsregeling te treffen.

Toevoeging

We gaan altijd na of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (ook wel toevoeging of pro deo genoemd). Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van de hoogte van uw inkomen in het peiljaar. Daarnaast wordt gekeken naar de aard van het probleem. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen in het peiljaar, betaalt u een eigen bijdrage aan ons kantoor. Indien u belt met het Juridisch Loket (0900 – 8020) en een doorverwijzing vraagt naar ons kantoor, dan kunt u in aanmerking komen voor een korting op de eigen bijdrage. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand (http://www.rvr.org/).

Tarieven mediation

Wij vinden het van belang dat er voor werkgevers en werknemers geen financiële belemmeringen zijn om een geschil dat hen verdeeld houdt onder begeleiding van een arbeidsmediator op te lossen. Daarom is een vaste prijsafspraak in sommige mediationtrajecten mogelijk. Grip op uw kosten en geen onaangename verrassingen achteraf.

In een mediationtraject zonder vaste prijsafspraak wordt een tarief van € 195,- exclusief btw per uur in rekening gebracht.