ADT Advocaten zoekt samenwerking

ADT advocaten biedt specialistische advocatuur op een kwalitatief hoog niveau tegen redelijke tarieven. Samenwerking vinden wij belangrijk evenals het vrije ondernemerschap.

De vestiging van ADT Advocaten te Amsterdam (tegenover station Sloterdijk) heeft ruimte voor uitbreiding met een of meerdere advocaten op basis van kostendeling. Primair gaat onze voorkeur uit naar advocaten met expertise op het gebied van personen- en familierecht, ondernemingsrecht en/of huurrecht. Andere rechtsgebieden zijn bespreekbaar.

In Amsterdam zijn wij gevestigd op een fraaie in het oog springende locatie. Het kantoor biedt een professionele receptie, werkkamer en ruime en representatieve vergaderruimtes. Kortom: een kans om uw praktijk op te bouwen, voort te zetten en/of uit te breiden op een uitstekend bereikbare locatie in Amsterdam.

Op dit moment bestaat ADT Advocaten uit drie advocaten. Belangstelling? Mail naar: info@adtadvocaten.nl of bel: 020-4823141. Uiteraard kunt u erop rekenen dat wij vertrouwelijk omgaan met uw belangstelling.