Martin Horst

mr. M.H. Horst

arbeidsrecht – ambtenarenrecht – onderwijsrecht

Advocaat Martin Horst is de oprichter van ADT Advocaten. Martin heeft veel ervaring met adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrechtsrecht en ambtenarenrecht. Daarnaast is Martin gespecialiseerd in arbeidsrecht in de sector onderwijs. Ook behandelt Martin geschillen met betrekking tot huurrecht, zoals geschillen over opzegging van huurovereenkomsten en zaken waarin ontruiming wordt gevorderd.

Regelmatig geeft Martin lezingen en trainingen aan werkgevers en/of leidinggevenden, waarin het arbeidsrecht- en ambtenarenrecht centraal staan.

Zoekt u een ervaren en gedegen adviseur bij kwesties rond ontslag, arbeid, inkomen of huur, neem dan contact met Martin op. Martin werkt vanuit onze vestiging in Landsmeer (dichtbij Amsterdam), maar staat u ook graag te woord op onze vestiging in Bussum of op een van onze spreekuurlocaties.

Martin is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en heeft de postacademische Specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden met goed gevolg afgerond.

Maatschappelijk is Martin actief als lid van een Lionsclub en als voorzitter van de Stichting Zwembad de Breek te Landsmeer.

E-mail: horst@adtadvocaten.nl