Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat Amsterdam? ADT advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Landsmeer (Amsterdam) gespecialiseerd in arbeidsrecht. Wij staan zowel werknemers als werkgevers bij in arbeidsrechtelijke kwesties. Wij staan voor: persoonlijk contact, een goede bereikbaarheid en een adequate advisering over uw positie.

U kunt bij onze arbeidsrecht advocaten onder andere terecht voor advies of hulp bij het procederen:

  • over de inhoud van een arbeidsovereenkomst en/of het opstellen van arbeidsovereenkomsten;
  • bij een lopend arbeidsconflict;
  • met betrekking tot een verbetertraject;
  • met betrekking tot een re-integratietraject;
  • bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst;
  • bij conflicten over een concurrentie- en/of een relatiebeding;
  • indien het salaris niet (tijdig) is voldaan;
  • bij een reorganisatie.

Ons kantoor beschikt over een vestiging in Landsmeer (Amsterdam) en een spreekuurlocatie in de Vijzelstraat te Amsterdam. Omdat wij ons realiseren dat het inschakelen van een arbeidsrecht advocaat kostbaar kan zijn, bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos advies te vragen aan een van onze ervaren arbeidsrecht advocaten. Het eerste persoonlijke gesprek en de eerste beoordeling van door u ontvangen stukken zijn gratis. Ook werken wij, indien u daarvoor in aanmerking komt, op basis van een toevoeging, waarbij de overheid een deel van de kosten vergoedt.

ADT advocaten: uw arbeidsrecht advocaat Amsterdam

U doet er goed aan om tijdig het advies van een arbeidsrecht advocaat in te winnen. De arbeidsrecht advocaten van ADT advocaten hebben ruime ervaring in het arbeidsrecht. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen met een van onze arbeidsrecht advocaten en eventueel een afspraak maken op onze goed bereikbare spreekuurlocaties te Amsterdam. U wordt altijd door een ervaren arbeidsrecht advocaat bijgestaan tegen een gunstig tarief.

Onze spreekuurlocatie in Amsterdam is gevestigd op de Vijzelstraat 20. Wij hebben een vestiging in Landsmeer op het adres Zuideinde 1-d. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak op het telefoonnummer 020 – 482 31 41.